Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for virusmaske.dk for privatkunder og firmaer, herunder institutioner.

Virusmaske,dk er ejet af: 

TeleKomplet ApS
Vallensbækvej 22A
2605 Brøndby
Telefon: 28808079
Mail: info@virusmaske.dk

CVR: 30572432
Bankforbindelse: Nordea 2191 0741268167
Etablerings år 2007

 

PERSONDATAPOLITIK
For at du kan indgå aftale med os på virusmaske.dk, har vi brug for følgende oplysninger: 

Navn 
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse  

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos TeleKomplet ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.    

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på virusmaske.dk er TeleKomplet ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@virusmaske.dk.

BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR

Du skal være fyldt 18 år for at handle på virusmaske.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. Når du betaler med kreditaftale, skal du indtaste fødselsdato, så vi sikrer, at du er over 18 år. Er du under 18 år skal aftalen indgås af en forælder.

PRISER, KONTRAKTER OG LEVERING
Alle priser er inkl. 25 %. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.

Når du afgiver en bestilling på virusmaske.dk, modtager du en ordrebekræftelse der bekræfter at vi har modtaget din bestilling. Bestiller du på hverdage inden kl. 15.00, tilstræber vi at afsende varen samme dag. Når vi ekspederer din bestilling, vil du modtage en ny mail med forsendelsesnummer, såfremt din forsendelse sendes som en pakke.

For at få din vare leveret skal du betale fragt Du kan vælge af få din ordre leveret på følgende måde:

GLS:
– Til en valgfri pakkeshop – 29 DKK
– Til en erhvervsadresse – 29 DKK

PostNord:
– Til en valgfri Postbutik eller døgnbox – 29 DKK
– Til en erhvervsadresse – 29 DKK
– Med omdeling til en privatadresse – 49 DKK

Den forventede leveringstid er 1-2 hverdage.

 

Hos os betaler du naturligvis ikke gebyrer for at betale. Beløbet trækkes først når varen afsendes.

Du kan betale med:
– Visa/Dankort
– Visa Electron
– MasterCard
– MobilePay

 

FORTRYDELSESRET
I forbrugerkøb hvor bestillingen er foretaget via internettet, har du 14 dages fuld fortrydelsesret.

Fortryder du dit køb på virusmaske.dk har du 14 dages fortrydelsesret, beregnet fra det tidspunkt du modtager varen.

I henhold til Forbrugeraftaleloven skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, dette gøres enten pr. mail eller telefonisk.

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen, men skal give os udtrykkeligt meddelelse om dette.

Du har mulighed for at anvende denne standard fortrydelsesformular, hvis du fortryder dit køb.

Har du fortrudt et køb og ønsker at returnere et eller flere produkter, skal du sende det eller dem til:

Virusmaske.dk
Vallensbækvej 22A
2605 Brøndby

Vedlæg meget gerne en kopi af din ordrebekræftelse eller faktura.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til dig, til den er modtaget hos virusmaske.dk.

Vi afhenter ikke pakker sendt uden omdeling, ligesom vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Virusmaske.dk anbefaler, at varen returneres via PostNord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostNords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Virusmaske.dk. Yderligere har du mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varens stand, når du sender den retur 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Du har mulighed for at prøve varen på samme måde som du ville kunne i en fysisk butik uden at dette medfører værdiforringelse af produktet.

Al brug ud over dette, eller hvis varen har synlige mærker efter at være håndteret anderledes end det beskrevne, vil medføre at den ikke kan tages retur til den fulde salgspris, da den dermed vil blive betegnet som brugt. Ved returnering af en brugt vare får du kun dele eller intet af salgsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Brugte varers handelsmæssige værdi vurderes individuelt fra sag til sag. 

Det vil sige at du har mulighed for at prøve varen på samme måde som i en fysisk butik, altså prøve den uden at tage den egentligt i brug, uden at dette medfører værdiforringelse. I tilfælde af værdiforringelse som du hæfter for, vil dette blive modregnet i salgsbeløbet der returneres.

Er varen bestilt og leveret med intakt originalemballage vil denne anses som en del af varens væsentlige værdi og skal sendes med retur, da manglende original emballage kan medføre en forringelse af varens handelsmæssige værdi. 

REKLAMATIONSRET
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Som forbruger har du 2 års reklamationsret efter at varen er modtaget, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger naturligvis at reklamationen er berettiget.

Det er dog en forudsætning at disse mangler, ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post til vores adresse.

Virusmaske.dk
Vallensbækvej 22A
2605 Brøndby

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af virusmaske.dk. Ved reklamation anbefaler vi at du kontakter os telefonisk eller pr. mail, for at få tilsendt en pakkelabel, der dækker fragtomkostningerne.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på telefon 88202700 eller mail info@virusmaske.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr   

 

 

 

3-lags mundbind

CE godkendte Type 2 mundbind. 

Brug disse når du rejser med offentlig transport eller er på indkøbstur. Kan også bruges på plejehjem, klinikker med videre. 

TILBUD:
Pakke med 100 stk = 100 kr. (spar 138 kr.)
SE MERE
close-link